Kas gi mums gali nurodyti Meilę švęsti tik tą vienintelę Šv. Valentino dieną? Švęsti galime nors ir savaitę! Taigi, nebūtina laukti vasario 14-osios, kad pasveikinti mylimas širdis – tai galima padaryti anksčiau ar praūžus valentino dienai. Niekada ne per anksti ir nevėlu pasakyti, kad myli! O dabar atsakysime į du esminius klausimus.

valentino-diena

Pirmasis – kodėl verta gėlių mylimajai ieškoti salone „Tarp gėlių“? Todėl, kad čia floristai pasiūlys daugiau nei tikitės originalių puokščių. Kad nesutrikti kokią išrinkti savo Meilei, floristų surikiuotas penketukas.

Gėlių širdis. Žydintis meilės simbolis neketina trauktis iš mados. Tokios formos puokštė gali būti, kad ir raudonų rožių arba iš mylimajai gražiausių gėlių žiedų. Galbūt iškaišyta žaluma, o gal stilizuota tokiomis madingomis detalėmis, kaip vaisiai, uogos?

Pražydusi dėžutė. Ne taip seniai tokia „puokštė“ tapo populiariausia iš populiariausiųjų. Ne tik dėl originalumo – ir dėl patogumo. Mylimajai širdį visada paglostys dėžutė su jos inicialais, o dar labiau – su jausmingais žodžiais, kuriuos tiesiog ėmė ir užrašė mylimasis.

Rožių puokštė. Ji gali būti vos iš kelių rožių arba…. iš viso šimto ar dar daugiau rožių! Įspūdingo dydžio puokštę galima stilizuoti kontrastingos spalvos net kelerius metus nenuvystančiais (stabilizuotais specialiu būdu) rožių žiedais.

Žiedai „vandenyne“. Tokios puokštės kuriamos vandens pripildytuose stiklo induose, taurėse, stiklinaitėse ir kt. Kitaip nepavadinsi – siurprizas mylimajai „du viename“.

Puokštė-pranašė. Sukomponuota iš tulpių, narcizų, anemonų, hiacintų, frezijų ar kitokių bundančią gamtą simbolizuojančių gėlių mylimosios namuose sukurs itin romantišką nuotaiką. Ir primins: pavasarį meilės jausmas tiesiog pražysta.

Antrasis – kodėl verta dovanas rinktis salone „Tarp gėlių“? Todėl, kad čia rasite tokių, kokių nerasite niekur kitur! Ir saldžių, ir kvapnių, ir seksualių, ir šelmiškų, ir juokingų… Ką čia bevardyti – reikia pačiam pamatyti! Laukiame jūsų salone Kaune ir, žinoma, firminėje elektroninėje parduotuvėje.

Žmogui reikia žydinčių gėlių, romantiškų staigmenų, kad siela suvirpėtų iš širdies gelmių…

Originalios puokštės ir dovanos www.tarpgeliu.lt ir salone Kaune.

Skaityti 1479 kartai