Ne tas laikmetis, kad šeiminiam gyvenimui besiruošiančiai bičiulei dovanoti nosinaitę – kad turėtų su kuo ašaras nusišluostyti apraudant nerūpestingą jaunystę. Šiandien madinga rengti pašėlusį mergvakarį, todėl „ant bangos“ – ne tik praktiškos, bet ir linksmos dovanos.

mergvakario-dovanu-idejos

Renkant dovaną būsimai nuotakai, patartina atsižvelgti į jos interesus, pomėgius ir, žinoma, sveikintojo finansines galimybes. Kita vertus, kas pasakė, kad sveikinti reikia asmeniškai – su draugėmis dovanokite bendrą dovaną! Didžiam jūsų džiaugsmui, mergvakario rengybos rūpesčių naštai palengvinti parengėme praktiškų ir linksmų dovanų suvestinę.

Pagal pomėgius. Jei būsima nuotaka dievina keliones, dovanokite, kad ir patogų lagaminą. Jai patinka vakarus leisti namų kino teatre? Tegul ji pasidžiaugia bičiulių surinkta klasikinių gyvenimo peripetijas gvildenančių juostų kolekcija ir t. t. Nepatingėkite perbėgti atminties labirintu.

Praktiška. Šiugždantis pagal modernią 3D technologiją pagamintas dvigulis patalynės komplektas, romantiškiems vakarams dviese skirtas krištolo taurių duetas, sulčiaspaudė tingių rytų sveikiems pusryčiams… Pagalvokite, koks praktiškas daiktas būtų naudingas ir būsimos nuotakos antrajai pusei.

Gastronominė. Vestuvėms besiruošiančiai bičiulei patinka suktis virtuvėje? Parūpinkite jai, pavyzdžiui, naujausių kulinarinių knygų komplektą ar kokio maisto gaminimo paslaptis gvildenančio žurnalo prenumeratą. Jos svajonė dviese įveikti svečioje šalyje vingiuojantį sūrio ar vyno kelią? Gal kompanijai pavyktų ją išpildyti? Kavos mėgėjai galima padovanoti prestižinių kavos pupelių rinkinį, smaližei, tarkim, firminių gruziniškų saldėsių gaminimo pamoką. Pamėginkite perkąsti, kas būsimai nuotakai arčiausiai širdies.

Grožiui puoselėti ar pasidabinti. Tai gali būti kuponas grožio procedūrai ar prabangiai kosmetikai įsigyti, natūralaus šilko naktinukai, galų gale odos priežiūros rinkinys dviems ir t. t. Pasitarkite su grožio srities profesionalu ir problemos, ką parinkti, kaip nebūta!

Su humoro gaida. Kažką smagaus atmintino visa kompanija gali sukurti savomis rankomis. Išeitis pristigus tam laiko ar fantazijos – originalios linksmos dovanos. Kūrybingi darbuotojai pasistengė, kad mergvakaris atminty išliktų kaip linksmais atributais įprasmintas smagus nuotykis.

Daugiau pasiūlymų www.tarpgeliu.lt.

Nuotrauka. ilondonfamilyphotographer.co.uk

 

Skaityti 1231 kartai