Tirpte tirpsta laikas iki metuose trumpiausios nakties ir ilgiausios dienos „pasimatymo“. Jau tuoj su draugais, artimaisiais ar kolegomis bursimės pinti gražiausius augalų vainikus, kurti laužus ir, žinoma, pasveikinti Jonus bei Janinas. Šis tas dovanų tema.

joninės

Kaip žinia, lietuviai turi paprotį Jonams bei Janinoms, pasitinkant trumpiausią metų naktį, dovanoti ąžuolo lapų vainikus. Kad ši graži tradicija neiškeliautų užmarštin, tereikia noro išsaugoti tai, kas gražu, jautru ir prasminga. Jūs tam pasiruošę? Puiku! Teikite Jonui ar Janinai ąžuolo lapų vainiką.

dirbt_komp_21

Ąžuolalapis vainikas jau dešimtis sykių Janinai ar Jonui dovanotas? Nustebinkite varduvininką gėlėta skrybėlaite! Toks aksesuaras ne tik pasitarnaus žmogui saulėtomis dienomis, bet ir sugrąžins malonius šventės prisiminimus.

dovanu_rinkinys60

Kadangi Joninės turi tokį intriguojantį ritualą kaip paparčio žiedo ieškojimas, originalia kompozicija su tokiu vazoniniu augalu pasufleruosite Jonui ar Janinai, kad laimė jau tikrai jo ar jos rankose. Ypač tuo atveju, jeigu šventės vieta toli nuo papartynų.

dovanu rinkinys "Paparčio žiedo beieškant"

Linksma vardinė dovana – puikus priminimas Jonui ar Janinai niekada neprarasti gyvenimo džiaugsmo ir optimizmo. Negana to, per šventę leis pasijusti, kaip sakoma, pačiu pačiausiu.

Jonai, būk sveikas

Gražu, madinga ir romantiška varduvininkei įteikti gėlių dėžutę. Floristas ją sukomponuos pagal jūsų norus ar pasiūlys originalią idėją.

Vasariška gėlių dėžutė

Ar žinote, kad…

Joninėmis saulėgrįžos šventė pavadinta XVI amžiuje bažnyčioms atstovams ją susiejus su Jono Krikštytojo vardu. Iki tol šventė buvo vadinama Rasų.

Daugiau originalių dovanų pasiūlymų www.tarpgeliu.lt ir salone Kaune.

Skaityti 1430 kartai