Sakoma, kad vestuvės – įsimylėjėlių, o jų metinės – giminingų sielų šventė. Jos proga pamaloninkime vis tvirčiau už rankų susikabinančią, širdimis susiglaudžiančią porą prasmingomis dovanėlėmis.

Simbolinių gėlių ir gerų dovanų sąrašas vestuvių metinėms

Tiesa, moteris visada džiaugsis apdovanota ir gėlėmis. Gražu jai įteikti simbolinius žiedus, pavyzdžiui, baltus gvazdikus (simbolizuoja gyvenimą meile dėl meilės) ar alstromerijų puokštę (simbolizuoja pasišventimą, draugystę). Tiks ir “miegančios” (stabilizuotos) rausvos rožės ar jų kompozicija, sufleruojanti, kad linkima ir toliau siekti tobulos šeiminės laimės.

stabliz338-1
Porai bendrai galima padovanoti vazoninę gėlę, tarkim, streliciją, kuri simbolizuoja romantiškus jausmus bei jų ilgaamžiškumą. Žinoma, užvis labiausiai tiktų gražuolis augalas, įkūnijantis stabilius jausmus.

Augalas šeimai su palinkėjimu

Grįžkime prie prasmingų dovanų. Tokių, kurioms mažą šansų atsidurti kažkur tamsiajame kambarėlyje ir pasidengti laiko dulkėmis.

Žvakė sufleris. Padės porai įsiminti kiekvienų dar senovėje įsitvirtinusių vestuvių metinių pavadinimus ir įpareigos jų nepamiršti. Stabilizuotais rožių žiedais dekoruota žvakė – originali bendrų namų puošmena.

zvakide07-2
Rėmelis minint pirmuosius bendro gyvenimo metus. Tokia simbolinė dovanėle – puikus priedas prie gražiausios gėlių puokštės. Neabejojame, kad rėmelis taps išskirtiniu šventinio vaišių stalo dekoro elementu.

Rėmelis "1-osios vestuvių metinės"
Paauksuota rožė. Pagal specialią technologiją sudžiovinta ir padengta 24 karatų aukso dulkėmis gėlė – amžinas dviejų širdžių sąjungos atsiminimas.

Auksinė rožė po kupolu
Sidabru dengta rožė. Dengta tikro sidabro dulkėmis, rodos, amžinas būtent sidabrinių tuoktuvių prisiminimas. Nieko panašaus: sidabro žvilgesys simbolizuoja ne metus, o jausmų brandą.

Sidabrinė rožė
“Nugalėtojų“ taurė. Poroje gražiai nugyventi 50 metų – misija įmanoma. Tokia dovana, taip sakant, taikliai užtvirtina amžiną meilės jausmą, o porai suteikia galimybę pasimaudyti geriausių ir geriausiųjų šlovės spinduliuose.

Nugalėtojų taurė
Medinių vestuvių simbolis. Tradiciškai 5-osios vedybų metinės pažymimos dovanojant medinius daiktus. Linkinčius žydėjimo ir… suaugti šaknimis. Sakoma, kad medinis simbolinis suvenyras – tai nebylus palinkėjimas sutarti visose gyvenimo situacijose.

Dovana medinių vestuvių proga

Daugiau originalių dovanų pasiūlymų www.tarpgeliu.lt ir salone Kaune.

 

Skaityti 2292 kartai