Neužilgo įsisuks gražiausios pavasario šventės karuselė. Mėgausimės atokvėpiu nuo kasdienių darbų ir, žinoma, gerte gersime bendravimo džiaugsmą lankydami vieni kitus. Tikrai neprašausite pro šalį, jei pasisvečiuoti eisite ne tuščiomis. Štai kelios idėjos, ką galite padovanoti.

velykos-2019

Gyvybę pulsuojančių gėlių. Visai nesvarbu, kad gėlių gali padovanoti ir kiti svečiai – jų niekada nebūna per daug! Tad, į svečius drąsiai keliaukite su puokšte saulėtame kambaryje sužydėjusių medžio ar krūmo šakelių, vazonine žydinčia gėle ar pavasariška skintų gėlių kompozicija.

 Pirkti

Kompozicija "Labo ryto žiedai"

Pavasario spalvų. Jas gali atspindėti, kad ir staltiesė, servetėlės, žvakės ir t. t. Per Šv. Velykas prasminga dovanoti pavasariškų tonų (jokiu būdu ne rėkiančių spalvų!) augalų (tulpių, narcizų, hiacintų, forzicijų, frezijų ar kt.) puokštes, kompozicijas, saikingai stilizuotas velykiniai atributais (margučiais, dekoratyviomis gyvūnų figūrėlėmis, pakabučiais ar kt.).
Kompozicija "Velykų rytas"

Skonių ir aromatų. Žinoma, ne po ranka papuolusių – valgoma dovana maloniai nuteiks, jeigu atitiks žmogaus, kuriam dovanosite, skonį bei uoslę. Taigi, nepatingėkite sau atsakyti į klausimą: ką jis ar ji labiausiai mėgsta? Saldumynus? Kavą? Arbatą? Šokoladą?
Velykinis krepšelis šeimai

Siurprizą. Sakysite, kas čia dar per pokštas? Joks pokštas – dovanokite netikėtumą! Ir tegul originali dovanėlė būna, taip sakant, ne iš oro, bet įprasminanti gamtos nubudimo šventę ir… taikanti, tarkim, į žmogaus skonio receptorius.

Velykinis tortas

Atkreipkite dėmesį!
Puikus pasirinkimas dovanoti per Šv. Velykas – raudonų tonų gėlės (gvazdikai, rožės ir kt.), simbolizuojančios gyvenimo pergalę prieš mirtį, taip pat baltos (lelijos, gerberos, frezijos ir kt.), įprasminančios šventumą, šviesą.

 Pirkti

Balta gėlių dėžutė

Šventiniai norai pildosi gėlių ir dovanų salone „Tarp gėlių“, firminėje elektroninėje parduotuvėje www.tarpgeliu.lt

Skaityti 2786 kartai