Astrologai sako, kad po Vėžio ženklu gimę žmonės – vieni jausmingiausių. Taigi, renkant dovaną Vėžiukui, ne pro šalį pasukti galvą klausimu, kas jam sužadintų tik teigiamus jausmus. Štai kelios mielos staigmenos, jeigu paklystumėte minčių galybėje.

dovanos-vezys
  • Po Vėžio ženklu gimęs žmogus mielai kolekcionuoja prisiminimus? Drąsiai jam dovanokite, kad ir dar vieną originalų rėmelį fotografijai.

Rėmelis nuotraukai

  • Vėžiukui svarbu ne tik žemiški dalykai? Kodėl jam per gimtadienį neįteikus kupono apsilankyti, kad ir pas astrologą ar, tarkim, astronomijos observatorijoje? Galima dovana pasufleruoti jam mintį pasidomėti Jam kelią rodančiu žvaigždynu.

Žvaigždynas "Vėžys"

  • Vėžiukė ar Vėžiukas mėgsta pasmaližiauti? Gimimo dienos proga iškepkite dovanoti pyragą ar pagaminkite kokį desertą su vasaros gamtos gėrybėmis. Galite apsieiti ir su šokoladu bei jam skirtu „astrologiniu“ kavos puodeliu.

Puodelis "Vėžio zodiako ženklas"

  • Gimtadienį švęsiančiam žmogui nieko nestinga? Dovanokite gėlių! Sentimentalioji Vėžiukė su ypač dideliu džiaugsmu priims iš jūsų rankų puokštę, atkartojančių pievų, miškų, darželių augmenijos romantiką.

Puokštė pievų gėlių

  • Linksmas suvenyras maloniai nustebins tiek Vėžiukę, tiek Vėžiuką. Nes, taip vadinamiems vidurvasario žmonėms, paprastai nestinga humoro jausmo.

Dovana žmogui, kuris turi viską

Tai tik kelios dėmesio vertos idėjos. Niekas nedraudžia dovanų klausimu jums toliau fantazuoti. Tik turėkite galvoje: dovaną teikite originaliai įpakuotą (dėl šios paslaugos galite kreiptis į salono „Tarp gėlių“ floristus), Vėžiukui pasakykite ne vieną šiltą, gražų žodį. Ir nesutrikite, jeigu jam iš akių pabirs ašaros…

Daugiau originalių dovanų pasiūlymų www.tarpgeliu.lt ir salone Kaune.

Skaityti 1256 kartai