Žinoma, jis ne Kalėdų senelis ir dovanų maišais neneša – įsimylėjėlių globėjas Šv. Valentinas labiau už kokybę, o ne kiekybę. Už nuoširdžią emociją, o ne dovanos vertę ar madą. Dar ir už tai, kad tradicinė Meilės diena išsirutuliotų į Meilės mėnesį, kad ir vardu Vasaris.

Valentino diena

Na, nesmerkime to vasario vidury prisirpusio raudonio, juk  raudona, pasak mados guru Giorgio Armani – aistros signalas, kurį išgirdus širdis pradeda plakti sparčiau. Anot astrologų, raudona simbolizuoja meilę, seksualumą, pasitikėjimą savimi bei drąsą reikšti romantiškas mintis. Taigi, ne tik vasario 14-toji, bet visas šis žiemiškas mėnuo – puiki proga išlieti mylimam žmogui  emociją ne tik žodžiais ar žvilgsniu, bet ir „prisirpusiomis“ dovanomis, gėlėmis. Turime jums ne vieną pasiūlymą jau greit įsibėgėsiančiam Meilės mėnesiui ir, žinoma, tradicinei įsimylėjėlių globėjo Šv. Valentino dienai. Tiesa, ne tik alsuojantį raudoniu…

Kaip gi be gėlių!

Pasirinkus raudonas rožes, maža šansų prašauti pro šalį, nes jos – visiems žinoma klasikinė meilės ir aistros išraiška. Nesvarbu, dovanosite vieną raudoną rožę, jų puokštę ar kompoziciją, svarbu, kad pateisintumėte mylimo žmogaus lūkesčius. O kas gi juos geriau žino nei antroji širdies puselė?

PIRKTI

Jeigu raudonų širdelių dieną kyla noras maištauti prieš raudoną, nuspalvinkite mylimo žmogaus dieną visomis pavasario spalvomis. Grožėdamiesi tulpėmis, drauge užuoskite ne tik meilės, bet ir sparčiai artėjančio metų laiko aromatą.

PIRKTI

Stabilizuotų rožių kompozicija – puikus pasirinkimas siekiant, kad mylimas žmogus ilgai prisimintų aistringiausią, romantiškiausią metų dieną. Tokios gėlės žydi ne vienus metus ir kasdien primena, kad meilė šalia, tik reikia nepamiršti ją papuoselėti.

PIRKTI

Auksinė rožė įkūnija amžiną žavesį, todėl negali būti nė kalbos apie tai, kad ji nesužavės mylimos moters. Ir visai nesvarbu, kad ji neraudona – ji išduoda amžinos meilės siekiamybę.

PIRKTI

Kitokios dovanos ir dar arčiau širdies
Mylinčiam žmogui nėra svarbu, dovana brangesnė ar pigesnė, praktiška ar mistinė, emocionali ar originali, jam svarbu pajusti, kad dovanota su meile. Štai, ką galite įteikti, jeigu jau, taip sakant, esate visko dovanoję…

Meilės kokteilio receptą. Praturtintą švelnumo, šilumos, aistros ir kitokiais romantiškais komponentais,  įprasmintą miegančios rožės žiedu.

PIRKTI

Nežemiškos meilės simbolį. Stilingas ir žavingas onikso obuoliukas ne tik suvirpins mylinčią širdį – jis tikrai ras vietą namų interjere ir į juos pritrauks dar daugiau meilės.

PIRKTI

Mistifikuotą angelą sargą. Dovanokite su mintimi, kad gera kasdien padėkoti savo Angelui sargui už tai, kad esi mylimas ir mylintis.

PIRKTI

Ką bedovanosite, dovanokite su meile. Vasario 14-ąją, 7-ąją. 18-ąją ar kokią kitą mėnesio dieną. Tegul vasaris jūsų širdyse nuo šiol tampa Meilės mėnesiu!

Apsilankykite salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba www.tarpgeliu.lt

Skaityti 2026 kartai