Daugybė šiuolaikiškų jaunavedžių nesikuklina kvietime į judviejų šventę įrašyti pageidavimą dovanų gauti vokelį su šlamančiaisiais. Kiti priešingai – iš svečių laukia staigmenų. Kuo būtų galima nustebinti drauge gyvenimo keliu žengti nutarusią porą.

Vestuvių dovanos jauniesiems

Keptuvės ar puodų rinkinio gal nedovanokite – nuobodu ir rizikinga. Pagalvokite, kaip jaustųsi jaunavedžiai, jei  išpakavę dovanas suskaičiuotų beturį dešimt keptuvių, šešis puodų rinkinius… Greičiausiai, kad jie nosis nukabintų. Patalynės, stalo įrankių komplektas, šviestuvas – irgi ne unikaliausios dovanos. Nebent žinote, kad jauniesiems reikia minėtų daiktų, nes jie ką tik įžengė į naujus dažais kvepiančius, bet kol kas tuščius namus.

Mes siūlome kur kas šaunesnį sveikinimo variantą – įteikite jauniesiems originalią gėlių puokštę + dovaną atminčiai. Ji gali būti visokia: jautri, rimta, verčianti susimąstyti, sukelianti juoką iki ašarų. Jūs geriausiai žinote, romantiškus, santūrius ar linksmų plaučių žmones sveikinsite ir kokia dovana jiems būtų, liaudiškai sakant, pati ta.

Apsilankę salone ar elektroninėje firmos parduotuvėje, neteksite žado išvydę, kiek čia daug ir įvairių dovanų vestuvėms. Tikrai kažką išrinksite bendrą gyvenimą pradedančiai porai! Beliks su floristu aptarti, gėlių ir dovanos derinimo klausimą. Sėkmingų pirkinių visiems, kas ruošiasi linksmintis sutuoktuvių šventėje!

Daugiau originalių gėlių ir dovanų pasiūlymų www.tarpgeliu.lt ir salone Kaune.

Skaityti 2133 kartai