Su laiku įvairiausios tradicijos žingsnis po žingsnio keičiasi ir tai nėra smerktina – įvairovė visame kame gerai! Taigi ir krikštynų proga tikrai nebūtina dovanoti tauriojo metalo kryželį, sidabro šaukštelį, šventiškai stilizuotą vaiko bibliją ar kitą tradicinę dovaną. Siūlome puikių firminių alternatyvų!

krikstynos_blogas
  • Vokelis su pinigais. Žinoma, jo geriau nedovanoti, jeigu šventės kaltininko tėvai vertina nematerialias dovanas. Priešingu atveju, faktas, kad nupirks vaikui, ko jam labiausiai reikia ir jums beliks tuo pasidžiaugti.
    Kad išreikšti širdies šilumą, galima voką originaliai dekoruoti pagal savo fantaziją. Jeigu jos stinga, visada gelbsti floristai. Salone „Tarp gėlių“ jie voką nebūtinai gėlių žiedais stilizuoja – pasiūlo, pavyzdžiui, voką rėmelyje ir t. t. Žinoma, išklauso ir jūsų norus puošybos tema.
  • Rėmelis su krikštynų data. Tokia prasminga dovana paprastai randa vietą visuose namuose. Jei iš klientų atsiliepimų… Ji neretai su metais drauge iškeliauja į krikštyto žmogaus naujus savus namus. Kad Dievas sergėtų!
  • Gėlių tortas. Klystate, jei galvojate, kad tai tik neskanaujamas šventinio stalo puošybos elementas – jis skanaujamas akimis ir širdimis visų, kurie tądien supa šventės kaltininką.
  • Sidabrinis medalis. Puiki alternatyva pinigų vokeliui. Taigi medalio taip greitai ir paprastai „neišleisi“… Taurioji investicija visada gerai!
  • Gėlių dėžutė. Netradicinę įprasmina originalios detalės ir, žinoma, originali augalų kompozicija. Kas pasakė, kad ji negali būti su stabilizuotomis rožėmis?
  • Augalas „kalbančiame“ vazone. Žinoma, kad ne garsiai, o tyliai. Eilėmis „kalbančiame“! Ant vazono išrašyti žodžiai kiekvieną dieną žada prisiminimus.

Daugiau originalių puokščių, dovanų krikštynoms Savanorių pr. 319 a, Kaune arba www.tarpgeliu.lt

Skaityti 1509 kartai