Jei turite kūrybinę gyslelę, stiliaus jausmą, vienai svarbiausių savo gyvenimo dienų – tuoktuvėms – drąsiai galite pamėginti puokštę susirišti pati ar, tarkim, su draugių pagalba. Turėsite puikų laiką ir unikalų šventinio įvaizdžio aksesuarą. Jeigu dėl jo apsisprendėte kreiptis į profesionalą…

Profesionalas-sufleruoja-būsimai-nuotakai
  • Susėskite ir nuoširdžiai pasiplepėkite. Papasakokite, koks šventinis stilius jums prie širdies, kokios gėlės, spalvinė gama gražiausia. Išduokite paslaptį, kokio stiliaus apdarą vilkėsite. Apibūdinkite ir savo charakterio savybes.
  • Apžiūrėkite salone klientų laukiančias gėles. Galbūt kažkurios, apie kurias net nepagalvojote, kris į akį ir iškart tvirtai apsispręsite, kad norite tuos žiedus matyti savo puokštėje.
  • Papasakokite floristui, kokią puokštę įsivaizduojate. Specialistui apibūdinkite gėles, žalumą, spalvas, formą, dydį, dekoratyvias detales ir t. t.
  • Aptarkite naujausias mados tendencijas. Galbūt net ir į klasikinio stiliaus puokštei tiktų kokios modernios detalės, atskleidžiančios, kad žengiate koją į koją su mada.
  • Kodėl nepabandžius namus dar prieš vestuves papuošti, taip sakant, bandomąja nuotakos puokšte? Turėsite puikią galimybę ją prisijaukinti. Pajusti, ko joje trūksta ar kažko padauginta.

Atkreipkite dėmesį!

Puokštę dviejų širdžių jungtuvių šventei užsisakykite gerokai iš anksto. Jei tai padarysite likus vos kelioms dienoms iki iškilmių, rizikuosite, kad nebus įmanoma gauti vienokių ar kitokių jūsų išsvajotų augalų ar dekoratyvių detalių.

Bendromis pastangomis su floristu išgautas rezultatas turi džiuginti! Ir ne kitaip!

Originalios vestuvinės puokštės www.tarpgeliu.lt ir salone Kaune.

Skaityti 773 kartai