Kelių šimtų rožių puokštės išgyvena populiarumo aukštumas. Tikri vyrai tai žino! Ir jie ne iš vieno draugo, kolegos esą apie tai girdėję. Todėl nesikuklina damoms dovanoti milžiniškas rožių puokštes. Kad patirti ypatingą bendrystės jausmą – džiaugsmingą NUOSTABĄ!

puokste-is-333-rozes

Kai salone išgirsti prašymą sukurti šimto, dviejų, trijų ar daugiau šimtų rožių puokštę, nekyla kitokių klausimų galvoje, kaip: žmogus greičiausiai taip nori išreikšti svarbiausią jausmą – beprotiškai tave myliu! O gal pasakyti: tu esi verta ne tik šimtų ir tūkstančių kvapnių rožės žiedų… Gal šimtais rožių paprasčiausiai siekiama išreikšti pagarbą? Jokio skirtumo, kas ir kaip – gera žinoti, kad iš rožių karališkojo titulo neatimsi. Šios gėlės visais laikais – didžiulės meilės, aistros, begalinės pagarbos simbolis. Ar žinote, į ką reikia atkreipti dėmesį perkant milžinišką rožių puokštę, kad ji po dienos kitos nenuviltų? O gi tai, ar ji teisingai sukomponuota, ar gėlės teisingai paruoštos gyvenimui vazoje. Taigi…

Nepriekaištingai sukurta milžiniška rožių puokštė, pastatyta ant lygaus paviršiaus (ne vazoje!), nevirsta, tiksliau – stovi tvirtai ir užtikrintai. Gėlių koteliai nupjauti įstrižai, nuo jų apačios yra pašalinti visi lapeliai – kad mirkdami vandenyje nesukeltų puvimo proceso. Štai kiek nedaug turite žinoti, kad neliktumėte nusivylę NUOSTABĄ įžiebiančia puokšte.

Daugiau pasiūlymų www.tarpgeliu.lt.

Skaityti 3295 kartai