Jau du dešimtmečius klientus džiuginančiame salone “Tarp gėlių” tvyro kalėdinė nuotaika. Ne tik kalėdiniai vainikai, kalėdinės kompozicijos kuriamos, bet ir dovanos pakuojamos. Sakysite ankstoka? Anaiptol… Sakoma, kas pirmesnis, tas gudresnis. Šį posakį drąsiai galima pritaikyti ir kalbant apie kalėdines dovanas.

kaledinis_dovanu_pakavimas

Kuo anksčiau jomis pasirūpinsite, jas supakuosite, tuo didesnė tikimybė, kad išvengsite, taip sakant, ne vieno žilo plauko atsiradimą paskatinančios prieššventinės karštinės. Taigi, nesnauskite: dairykitės dovanų, sukite galvą, kaip jas išradingai pateikti. Stinga fantazijos? Galite remtis naujausiomis dovanų pakavimo tendencijomis. Trumpai jas ir apžvelkime.

Kaip žinia, žmonijos kelias suka atgal į gamtą, todėl nenuostabu, kad dovanų pakavimo tendencijose ryškus minimalizmas, dominuoja natūralios medžiagos: popierius, kartonas, stiklas, molis, medvilninės, lininės, bambukinės dekoratyvios juostos, nėriniai, siūlai, tokios gamtos dovanos, kaip kankorėžiai, džiovinti augalų lapai, gėlių žiedai, uogos, vaisių skiltelės, prieskoniai, riešutai ir t. t. Pagal madą, svarbu dovanos pakuotės neperkrauti, nes stilingiau tai, kas saikinga. Trumpai kalbant, pagrindinė užduotis siekiant padaryti įspūdį – dovaną supakuoti paprastai, bet ne prastai ir originaliai. Taigi, artėjančios šventės – puiki proga pamiklinti fantaziją. Kūrybingumas jums nėra įgimtas, todėl pakuojant dovanas baiminatės prašauti pro šalį? Jūsų paslaugoms – originalių idėjų kupini salono “Tarp gėlių” profesionalai.

Jei prisiminti mados klasiką, visais laikais madinga, be to, gražu ir įspūdinga dovanas stilizuoti geros kokybės dirbtiniais ir tinkamai apdorotais gyvais gėlių žiedais. Deja, neturint menininko gyslelės, skoningai stilizuoti dovaną gėlėmis ne taip paprasta. Vėlgi yra išeitis – pageidauti, kad dovaną supakuotų patyręs floristas.

Kaip supratote, salono “Tarp gėlių” darbuotojai pasiryžę išpildyti, rodos, net ir nerealias, jūsų svajones. Nedelskite kreiptis, antraip galite tekti nukabinti nosį dėl ilgos užsakymų eilės. Juk per Šv. Kalėdas Naujųjų sutiktuves vieni kitus sveikina milijonai!

Apsilankykite www.tarpgeliu.lt ir salone Kaune.

Skaityti 1644 kartai