Per didžiąsias metų šventes, rodos, artimiausiems žmonėms saulę nuo dangaus nukabintum ir padovanotum… Yra ir kita išeitis ištransliuoti dėmesį – apdovanoti brangius žmones šventiniais rinkiniais. Žinoma, ne po ranka papuolusiais – kiekvienam pagal skonį. Žiūrime, ką turime geriausio iš geriausių.

kalediniai-rinkiniai

Gurmaniški rinkiniai. Tam, kas, taip sakant, be dešrytės neįsivaizduoja nei vienos gyvenimo dienos. Kad tuo pačiu pajustų ir kitokius skonius, tarkim, rožių džemo.

Krepšelis „Šventiniam vakarui“. Pasaulinio garso saldainių eglutė ras vietą kiekvieno širdyje. Tiek kavą, tiek arbatą mėgstančio. Beliks kažkam gėrimą pagal skonį užsiplikyti jaukiame puodelyje.

Aromatinga kava su palinkėjimu. Visi gi žino, jog kvapni kava – ypatingas gėrimas. Tas, kuris pažadina, sušildo ir įkvepia romantiškam pokalbiui. Kad kavos gėrimo ceremonijai būtų dar žavingesnė, jam ar jai pasitarnaus specialus elegantiškas samtelis ir, žinoma, atviruke išsakyti gražiausi žodžiai.

„Linkiu sveikatos“. Profilaktinė dovana, taip sakant, nuo visų ligų. Ir vitaminai, ir mineralai, ir antioksidantai, ir natūralūs raminamieji… Kas į rankas paims linkėjimu išmargintą puodelį, nesusirgs ar sparčiau sveiks.

„Šokoladinė meilė“. Tam, ką šokoladas pakylėja iki dangaus! Ir ką čia bepridursi…

Daugiau originalių, turtingų, jaukių, smagių, metų simbolio figūrėle įprasmintų šventinių rinkinių dovanoti salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba www.tarpgeliu.lt

Taip paprasta parinkti dovaną kiekvienam pagal skonį!

Apsilankykite salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba www.tarpgeliu.lt

Skaityti 1092 kartai

Susiję įrašai