Ir namuose, ir ofise! Šie egzotiški augalai užburia formų originalumu, spalvų mozaikomis, kai kurie – įstabaus grožio žiedais. Kaktusai nekaprizingi! Ir tai dar ne viskas…

kaktusu-ivairove

Veikia tarsi švelnūs raminamieji. Kaktusai sugeria blogą energiją, todėl maža šansų, kad patalpoje, kurioje jie auga, išsilies blogos emocijos. Šia teigiama jų savybe ypač verta susidomėti tiems, kuriuos neretai kamuoja pykčio priepuoliai, nerimas ar tiesiog nesugebėjimas suvaldyti negatyvo.

Gerina smegenų veiklą. Pasak fengshui specialistų, jei smegenys dirba gamtos ritmu, apie galvos skausmą galima pamiršti. Atkreipkite dėmesį tie, kuriems nesvetima migrena!

Sugeria elektromagnetinius spindulius. Puikus sprendimas, anot mokslininkų, po kaktusą auginti šalia kompiuterio, mikrobangų krosnelės, televizoriaus, modemo ir kitų amžiaus išradimų. Pasistengus, dėl šio priežasties, patalpoje galima sukurti ramybę ir grožį spinduliuojančią gamtinę oazę.

Švelnina nuoskaudos jausmą. Svarbu žinoti tai, kad kaktusai – ne tik sugertukai iš kitų žmonių patirtų, bet ir savų nuoskaudų. Dėka tokios energetikos, puikus sprendimas kaktusus auginti ir namuose, ir ofise.

Žinokite ir pasinaudokite!

  • Kadangi kaktusų energija itin aktyvi, geriau jų nelaikyti miegamajame, kitose poilsio zonose.
  • Egzotiškas kaktusas – tinkama dovana tiek moteriai, tiek vyrui. Jeigu jį dar persodinsite į originalų išmanųjį (grojantį, skleidžiantį nakties šviesą ar fortepijono garsus) vazoną – įspūdis pribloškiantis!
  • LECHUZA vazonai su drėkinimo sistema kaktusams labai patinka todėl, kad patikimai saugo nuo drėgmės pertekliaus.

Skaityti 1176 kartai