Vargu ar kas nežino, kad po Avino ženklu gimę žmonės ne tik ypatingi, bet ir įnoringi. Jeigu jau dabar sumojote, kad ne vieną Avinuką norėsite pasveikinti gimtadienio proga, pamėginsime jums palengvinti galvos skausmą dėl gėlių ir dovanų.

dovanos-avino-zenklui

Astrologai sufleruoja, kad po Avino ženklu gimusiam žmogui geriausia dovanoti vazoninį augalą. Nebūtinai egzotišką ir nebūtinai tik tokį, kurio jis dar neturi – Avinukai su malonumu linkę žaliąją namų ar biuro oazę papildyti, kad ir kažkelintu tokiu pačiu žaliuoju įnamiu. Tiesa, vyrams geriau dovanoti lapinį, o moterims – žydintį vazoninį augalą.

Orchidėja dėžutėje Kavamedis

Avinukė greičiausiai bus maloniai nustebinta gavusi jau keli metai floristikos madoje tvirtai įsitaisiusių miegančių (stabilizuotų) rožių kompoziciją, nes ilgalaikis grožis jai – kažkas magiško.
Stabilizuotų rožių kompozicija
Kas dėl skintų gėlių… Sako, kad Avinukai labiausiai prijaučia ryškiaspalviams, egzotiškiems žiedams, o užvis labiausiai – originalioms puokštėms. Visgi – Avinukams (netgi vyrams!) labiau patinka matyti gėlės augimo, o ne vytimo vazoje procesą. Čia greičiausiai sužaidžia jų prigimtinis polinkis į gėlininkystę, sodininkystę.
Puokštė

Užvis geriausia – personalizuota dovana
Apie ką mes čia? O gi apie dovaną konkrečiam po Avino ženklui gimusiam žmogui. Moteriai tai gali būti, pavyzdžiui, papuošalas su jos inicialais ar kuponas atlikti grožio procedūrą, apie kurią ji seniai svajoja, vyrui verslininkui – vienetinė užrašinė ar kuponas apsikirpti pas garsiausią šalies plaukų stilistą. Po Avino ženklu gimusiems vyrams patinka atrodyti efektingai!

Atkreipkite dėmesį! Avinui pirmuoju smuiku griežia ne dovanos vertė – originalumas. Ypač susietas su:

  • jo pomėgiu;

Dovanų rinkinys "Keliauk"

  • siekiu visada atrodyti stilingai, madingai ir, kaip jau minėjome, efektingai;

peteleske01

  • aistra išsiskirti iš minios ne tik iškalba, elegantiškomis manieromis, bet ir po savęs paliekamo aromato šleifu:

Dovanų rinkinys

  • džiaugsmu, kad gimta pavasarį – tiksliau laiku, kai bundanti gamta ir, taip sakant, astrologų pranašystės įkvepia naujiems iššūkiams;

Puodelis "Zodiako ženklas"

Tiesa, Avinukams labai patinka, kai jų pasiteiraujama, kokios dovanos norėtų. Taigi, verta rasti laiko „nekaltoms“ užuominoms. Ir dar vienas svarbus dalykas: puiku, jeigu teikiant dovanas Avinui, surengsite smagų šou! Rimtos eilės jam asocijuojasi su liūdesiu dėl dar vienų prabėgusių metų.

Apsilankyte svetainėje www.tarpgeliu.lt ar salone Kaune, Savanorių pr. 319a.

Skaityti 1721 kartai