Nespėsite apsidairyti, kai vartai atsivers ir pasigirs garsus amsėjimas, skelbiantis naujų metų pradžią. Taigi, nėra ko delsti – metas susipažinti su keturkoju 2018-ųjų simboliu.

2018-metu-simbolis-suo

Geltonasis šuo, anot kinų astrologų – galingas gyvūnas, drąsiai besiimantis spręsti visas, netgi ir, rodos, neįveikiamas problemas. Apglėbtas realistiškos ir tvirtos Žemės stichijos, jis jaučiasi stipria visaverte asmenybe, analizuojančia visas be išlygų gyvenimiškas situacijas ir darančia teisingas išvadas. Geltonasis šuo, taip sakant, visomis keturiomis, pasiryžęs susitvarkyti savo ir artimųjų gyvenimus taip, kad juose liktų kuo mažiau tamsių spalvų.

Taigi, kaip supratote, ne už kalnų – teigiamų pokyčių metai! Jeigu nepagailėsite jėgų, Geltonasis šuo jums padės ne tik įgyvendinti ne vieną svajonę, bet ir išspręsti ne vieną problemą. Kad su juo susidraugauti dar iki metų virsmo, nedelskite pasidairyti keturkojo simbolio. Tegul jis švenčių lūkuriuoja garbingiausioje namų ar biuro vietoje.

Naudinga žinoti

Tiek santuoka, tiek draugystė Geltonojo šuns metais tiesiog užprogramuota būti laiminga, o šeiminis gyvenimas – turtingu. Pagalvokite apie tai, jeigu galvoje jau seniai kirba mintis kažkam atiduoti savo ranką bei širdį.  Ir 2018-aisiais kursime originalias puokštes nuotakoms, pamergėms ir t. t. Bažnyčios, mašinos puošimas irgi, taip sakant, mūsų arkliukas! Ramaus laiko besijaukinant Geltonąjį šunį!

Apsilankykite salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba www.tarpgeliu.lt

Skaityti 625 kartai