Ir nieko čia nuostabaus, jei žinai seną patikrintą tiesą: augalai puikiai veši, jeigu juos prižiūri su meile ir keitiesi energijomis. Senovės žiniuonys papildo, kad meilės ryšys tarp žmogaus ir gėlių gali pasitarnauti ir ieškant antrosios pusės. Tik reikia žinoti, kaip teisingai keliauti tikslo link.

geles---vestuves

Pirmiausiai įsigykite kambarinį augalą, prie kurio labiausiai linksta širdis. Kasryt su meile ir džiaugsmu su juo pasilabinkite. Jeigu jaučiate, kad turite emocinių bėdų, palieskite jį kakta ir atsiprašykite už bereikalingą blogos energijos vibraciją. Tada žingsnis po žingsnio namuose kurkite energetiškai stiprią gėlių oazę. Tam gali pasitarnauti bet koks širdį traukiantis augalas, o ypač – tokios stiprios teigiamos energetikos gėlės kaip geranija, palmė, kamelija, ciklamenas, citrinmedis, alamanda (dar vadinama kambariniu vynmedžiu).

Kai pajusite, kad augalų namuose pakanka, pasirūpinkite, kad žaliojo kampelio geros energijos ratas būtų uždaras, tiksliau – augalų nekoštų skersvėjis ir taip iš namų drauge su vėju „neišskristų“ dalis teigiamos jų energijos. Kaskart laistydama kalbėkitės su gėlėmis, nepatingėkite dažniau nuo jų lapų švelniai nuvalyti dulkes.

Jeigu galvoje pajuntate meilės kitos lyties asmeniui minčių sumaištį, bent keliolikai minučių įsitaisykite žaliajame kampelyje, apsipalaiduokite ir įsiklausykite į jų tylią kalbą.  Anot žiniuonių, moteris, kuri atsakingai visapusiškai rūpinasi uždaru gėlių energijos ratu, anksčiau ar vėliau sėkmingai išteka, nes meilė augalams sustiprina ir betarpišką meilės ryšį su kitu žmogumi.

Dar šis tas iš žiniuonių lūpų
Rengiatės pasimatymui su širdį suvirpinusiu vyru? Mylimiausia kambarinę gėlę palieskite lūpomis, tada švelniai pirštais perbraukite jos lapus, galiausiai – iš apačios į viršų stiebą. Sakoma, kad per tokį ritualą gėlė žmogui perduoda teigiamą energiją ir pašaliną nerimą.

Šaltinis www.ulpressa.ru

Apsilankykite salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba www.tarpgeliu.lt

Skaityti 1911 kartai