Gražūs žodžiai, švelnus apkabinimas, nuoširdus pakvietimas, kad ir vakarą praleisti kino teatre ar kitoks dėmesys dailiąją lytį veikia it gyvenimo džiaugsmo eliksyras. Negailėkite jo! Ir jokiu būdu nepagalvokite, kad privalu rintis patį brangiausią džiaugsmo „lašų“ variantą – originalios smulkmenos irgi maloniai nuteikia. Skubame sufleruoti!

kovo8-dovanos

Šmaikštaukite! Jeigu moteris su humoro jausmu, gavusi dovanų tokį „darbo įrankių komplektą“ – suflerį tikrai nesurauks nosies – juk gyvenimas per trumpas liūdėti ir tik rimtas dovanas priiminėti!

PIRKTI ⇓

Dovanokite švelnumą! Švelnias savas emocijas sustiprinkite įteikdamas ne tik gėlių, bet ir kokį švelnumyną, pavyzdžiui, šilko šalį, šilkinio žvilgesio plaukų aliejų. Jaunai damai romantiškus jausmus greičiausiai sukels net ir jūsų išrinktas pliušinis žaislas ir gėlių meškutis.

PIRKTI ⇓

Nespjaukite į madą! Šiandien madinga drauge su gėlėmis dovanoti ne tik prancūziškus sausainėlius “macarons” – bet koks saldėsis pasaldins moters jausmus ir emocijas. O jeigu dar sukomponuotas su gražiausiais gėlių žiedais…

PIRKTI ⇓

Palepinkite Ją prabanga! Žinoma, kad kalbame ne apie auksinį papuošalą – dovanodamas pagal specialią technologiją sudžiovintą tikrą ir 24 karatų grynu auksu padengtą rožę gali būti užtikrintas, kad tai paliks neišdildomą įspūdį brangiai moteriai.

PIRKTI ⇓

Jokiu būdu negalvokite, kad vėluojate su dovana – tiesiog būkite spontaniškas! Jums tereikia rasti keliolika laisvų minučių ir apsilankyti svetainėje www.tarpgeliu.lt. ar salone Kaune, Savanorių pr. 319a. Sakoma, kad greiti sprendimai dažniausiai pasiteisina šimtu procentų. Juolab, kad „Tarp gėlių“ laukia šimtai originalių dovanų, taigi, tikrai yra iš ko rinktis.

Skaityti 1278 kartai