Metų ratas baigiasi apsisukti – netrukus sveikinsime vieni kitus įžengus į Geltonojo šuns metus. Ką dovanosime vieni kitiems? Vienas iš tinkamų variantų – vazoninis augalas.

vazoninis-augalas

Anot fengšui specialistų, dovanoti gėles, puokštes įvairiausiais gyvenimo atvejais priimta didžiajai žmonijos daliai. Tai – viena mieliausių dovanų ir, kas svarbiausia, su ja mažiausiai šansų prašauti pro šalį.

Sutinkant 2018-uosius, kaip tik dovanoti vazoninę gėlę, kuri, kaip ir Geltonasis šuo, yra Žemės stichijos akcentas. Svarbi sąlyga – reikia žinoti, ar tokią žemišką dovaną gavęs žmogus myli augalus, jais rūpinasi.

Gėlę galima išrinkti, tarkim, pagal fengšui, tiksliau – tinkamą vienai ar kitai erdvei papuošti. Arba atsižvelgiant į zodiako ženklą ar nuogirdas, kokį augalą žmogus norėtų auginti. Puikus pasirinkimas – fengšui specialistų rekomenduotos tokios kambarinės gėlės, kaip krokai, hibridinis galenis, spatifilis, araukarija, zamiokulkas, lauramedis. Jos pritraukia sėkmę! Tiek į namus, tiek į darbovietes. Tiesa, kad augalas puikiai pasijustų naujoje vietoje, gerai į žemę vazonėlyje įkišti simbolinę monetą. Dėl šventiškumo, originalumo, įspūdžio vazonėlį galima padabinti tokiu naudingu aksesuaru, kaip stiklinis drėkintuvas-burbulas.

Vargu ar rasite šiltesnę, jaukesnę, gyvesnę, žemiškus metus simbolizuojančią šventinę dovaną nei kambarinis augalas…

Apsilankykite salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba www.tarpgeliu.lt

Skaityti 1369 kartai