Tai dar viena gyvenimo suteikiama proga švęsti, džiaugtis, dėkoti. Auklėtojams, mokytojams, dėstytojams, tėvams, kitiems ne vienus metus žinių ir pažinimo takais vedusiems žmonėms. Šis tas, kad užbėgti nerimui dėl gėlių ir dovanų už akių.

Dovanos išleistuvėms

Įspūdinga puokštė. Ji gali būti milžiniška, tarkim, iš šimtas vienos rožės, ar sukomponuota iš gražiausių besibaigiančio pavasario ar sparčiu žingsniu artėjančios vasaros žiedų. Prasiskleidusių jūsų gėlyne, siūbuojančių pievoje ar „laiką leidžiančių“ ir klientų laukiančių floristikos salone.

Gėlių dėžutė. Ne tik madingas, bet ir patogus pasirinkimas vietoje tradicinės puokštės.  Šimtaprocentė garantija, kad gėlės nepradės vysti net ir užsitęsus šventei.

Orchidėja moderniame vazone. Šiuolaikiško dizaino vazonas su drėkinimo sistema egzotiškai gražuolei suteikia papildomo žavesio. Žmogui, gavusiam tokią dovaną, gėlės priežiūra tampa ne rūpesčiu, o maloniu užsiėmimu (augalo nereikia reguliariai laistyti, nes jis geria vandenį iš rezervuaro).

Sėkmės laivas. Įžiebia ugnį, kuri išjudina vidinę energiją. Jei kažkam stinga pozityvumo, jei kažką maga paraginti toliau užtikrintai siekti savo tikslo, toks suvenyras bus puiki kelrodė žvaigždė.

Dėkingumo„medis“. Gražių žodžių riešutus subrandinęs vazoninis augalas neleis užmiršti, nuoširdžių linkėjimų, išsakytų tą svarbią gyvenimo dieną.

Dėkingumo paveikslas – onikso obuolys ir rėmelis su padėka. Mokytojui, auklėtojui ar dėstytojui toks daiktas primins, kad jis vienas svarbiausių žmonių, padedančių augti ir tobulėti.

Daugiau pasiūlymų www.tarpgeliu.lt ir salone Savanorių pr. 319a, Kaunas.

Skaityti 1480 kartai