Taip jau nutinka, kad vieną svarbiausių gyvenimo dienų jaunavedžiams neretai žodžiai iš jaudulio stringa gerklėje… Nieko tokio! Padėkoti liudininkams už ryžtą prisidėti prie gražiausios gyvenimo šventės kūrimo galima ir simboline dovanėle.

dovanos-liudininkams

Taip sakant, daiktinė dovana jokiu būdu neprivalo būti brangi – užvis svarbiausia originalumas, įspūdis ir malonių prisiminimų jaudulys. Atrodo paprasta, ar ne taip? Floristų patirtis sako, kad į saloną dėl tokios dovanos kreipęsi būsimieji jaunavedžiai dažnai kaip tik sako, kad išrinkti dovaną liudininkams – sudėtingas rebusas. Pamėginkime jį įšpręsti čia ir dabar!

Stilizuotas augalas. Tai ne tik graži, ilgaamžė vazoninė gėlė – bonsas kurs prisiminimus! Tiksliau – tai darys jį apipavidalinančios detalės, o pats augalas primins tokią gražią mintį: gera ir tikra vieniems kitų neapleisti, išsaugoti artumą.

Padėka liudininkams - augalas ir vazonas

Suvenyras onikso obuolys. Obuolys, kaip simbolis – grožio, gėrio ir tobulumo ženklas. Kodėl liudininkams nepasufleravus, kad per šventę viskas buvo gražu, gera ir tobula? Tegul jų širdys dainuoja!

Padėka liudininkams

Iškalbinga plaketė. Padėkoti gi galima ir raštu! Plaketė yra labiau už atviruką. Pastarasis rizikuoja paskęsti tarp kitų sveikinimo atvirukų, tuo tarpu plaketei tai negresia. Ji tikrai ras matomą vietą liudininkų namuose.

Plaketė padėka liudininkams

Paveikslėlis-spaudas. Tai jautru, asmeniška ir unikalu. Rėmelis su onikso obuoliuku – papildomas santuokos sutvirtinimo „parašas“ su padėkos gaida.

Padėka liudinokams

Dėžutė vynui. Su ja jūsų nuožiūra sukomplektuotas gėrimas bus dar vienas ankstinas pasimatyti jautrių prisiminimų vakarui.

Vyno dėžė liudininkams

Oskaras – neįprasta, originali ir linksma nominacija ar dovana-padėka liudininkams!

Oskaras "Metų liudininkai"

Dovana jaunavedžių liudininkams – tai tiesiog nuoširdi padėka už buvimą šalia tokią jautrią gyvenimo valandą. Taigi, šiuo atveju į dešimtuką pataiko ne kas kita, o originalumas!

Daugiau originalių dovanų pasiūlymų www.tarpgeliu.lt ir salone Kaune.

Skaityti 4622 kartai