Jei tiksliau – tokie, kuriuose sultingos gamtos gėrybės, saldėsiai, kvapnūs gėrimai ar kitos staigmenos sukomponuotos su gražiausiais gėlių žiedais ir kitokia augmenija. Jei kada šaus į galvą tokį savos gamybos krepšelį kažkam padovanoti…

du-viename

Taip sakant vyriškus krepšelius labiausiai tinka stilizuoti vadinamosiomis vyriškomis gėlėmis: gvazdikais, sodriomis vyšninėmis rožėmis, kraujo raudonio anturiais, spalvingomis gerberomis ir kt. Dekorui galima rinktis vien tik lapinius augalus ir jų kompoziciją akcentuoti, kad ir sodrios spalvos dekoratyvia juosta ar kokiu firminiu ar teminiu suvenyru.

Krepšelį moteriai gėlėmis patartina puošti atsižvelgiant į tai, kas ji. Mylimoji? Meilės jausmui išreikšti, kaip žinia, nepakeičiamos raudonos rožės. Dabar madinga jas derinti su rausvais rožių žiedais bei įvairiausia laukų žaluma.

Krepšelis draugei ar kolegei tegul būna santūrus (kreminės kalijos, arbatinės rožės, rausvos lelijos ir pan.) ar priešingai – įkvepiantis gerą nuotaiką (bet kokie geltoni gėlių žiedai, spalvingų astrų, gerberų ar mini chrizantemų miksas ir pan. ). Kompozicijai papildomo žavesio suteiks dekoratyvios audinio detalės.

Krepšeliu „Du viename“ mėginsite nustebinti tėvus ar giminaitį? Neprašausite pro šalį valgomas ar nevalgomas dovanas sukomponavusi su ramybę, darnius santykius spinduliuojančiomis pastelinėmis gėlėmis. Staigmenas mėgstančių artimųjų dovanų krepšelio puošybai galima parinkti, kad ir mėlynus rožių ar orchidėjų žiedus.

Žinokite ir pasinaudokite

  • Universalus dovanų krepšelio dekoro elementas – stabilizuotos (specialiu būdu užkonservuotos) rožės, žydinčios iki trejų metų.
  • Pats krepšelis nebūtinai turi būti iš vytelių – elegantiškai atrodo aptrauktas dekoratyviu audiniu. Tuo tarpu pintas spinduliuoja darną su gamta.
  • Vaisiniam dovanų krepšeliui parenkami nepernokę standūs vaisiai. Egzotiškųjų komandą puikiai papildo egzotiški gėlių žiedai.
  • Saldėsiui krepšeliui tinka įvairiausi sausainėliai, keksiukai, medaus rinkinys ir t. t. Solidžiau jį praturtinti ne kokiu pieniniu, o juoduoju šokoladu, kurio sudėtyje yra ne mažiau nei 70 proc. kakavos.

Įvairiausi dovanų krepšeliai salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba www.tarpgeliu.lt

Skaityti 1721 kartai