Pats laikas pasidomėti, ką kalba astrologai artėjant metų sandūrai. Kad prieš šventes nekiltų jokių bereikalingų klausimų, pavyzdžiui, ko tikėtis iš simbolio žemiškosios Kiaulaitės, kas jai patinka, o kam ji uodegą gali parodyti ir t.t. Užbėkime įvykiams už akių!

kiaules-metai

Geltonoji žemiškoji Kiaulytė – Žemės stichijos atstovė, todėl nenuostabu, kad ji su užsidegimu globos visus darbščius žmones, padės pasiekti gerų rezultatų dirbant įvairius žemiškus darbus. Ji slapta laimins visas dviejų širdžių sąjungas, savo teigiamą energiją nukreips į poras, kurioms nepavyksta susilaukti vaikelio.
Kiaulė nesitrauks nė per žingsnį nuo, taip sakant, keliones žeme, tiksliau – automobiliu, autobusu, motociklu, traukiniu ir t. t., dievinančių žmonių. Žinoma, tai nereiškia, kad ji ignoruos, tarkim, oro ar vandens keliauninkus.
Nors Kiaulė įprasmina gausą, dosnumą, turtus ir daugybę teigiamų emocijų, pernelyg atsipalaiduoti belaukiant šio gėrio nepatartina – reikia būti pasiruošiam ir sunkiems momentams.
Anot rytų išminčių, simbolio globoje 2019-ieji kažkam atneš karjeros aukštumas, kažkam – kardinalių gyvenimo pokyčių ar net lūžį. Tik dėl pastarųjų įvykių nuogąstauti nereikėtų, nes… kur pabaiga, ten ir naujo pradžia.

Kad kiaurus metus jaustumėtės komfortiškai…

  • Kuo daugiau laisvo laiko leiskite gamtoje. Ir nebūtinai aktyviai – Kiaulaitei prie širdies ir ramūs pasivaikščiojimai.
  • Žvejyba, sezoninis grybavimas, uogų, vaisių, daržovių derliaus ėmimo linksmybės – didelis pliusas siekiant žemiškojo simbolio palankumo.
  • Pasistenkite išvengti pykčių, juolab, skyrybų, antraip rizikuosite su globėja Kiaulaite susipykti.
  • Esate gimę Kiaulės metais? Kad 2019-ieji būtų vieni sėkmingiausių, su savimi nešiokitės nediduką koralą ar kokį dirbinį su šiuo akmeniu.  Lazuritas pagerins darbingumą, o mėnulio akmuo apsaugos nuo nesėkmių meilės fronte.

Apsilankykite ir įsigykite kalėdinių dovanų salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba www.tarpgeliu.lt

Skaityti 1329 kartai